1. Pese peet, lõika mõlemalt poolt otsad maha, ära eemaldage nahka.
2. Tilguta fooliumile õli, aseta peale peet, sool ja pipar.
3. Mässi peet fooliumisse ja küpseta 190 kraadi juures eelsoojendatud ahjus umbes tund aega.
4. Pärast küpsetamist lase peedil jahtuda ja koori nahk maha.
5. Lõika peet kuubikuteks ja püreesta ühtlaseks.
6. Kombineeri kausis tavaline jahu, munad, munakollane, sool, peedipüree ja töötle ühtlaseks tainaks.
7. Keera tainas kilesse ja lase tal kaks tundi toatemperatuuril puhata.
8. Rulli tainas pastavormimismasinaga või rullikuga õhukeseks leheks.
9. Lõika südamed välja.
10. Täidise valmistamiseks sega ricotta ja parmesan. Haki tüümian peeneks ja lisa täidisele.
11. Maitsesta täidis soola ja pipraga.
12. Aseta üks teelusikatäis täidist taina keskele ja kleebi teise tainaga kokku.
13. Keeda keevas vees, kuni ravioolid kerkivad pinnale. Lase neil paar sekundit keeda ja võta välja.
14. Sulata pannil võid umbes kolm minutit, kuni see hakkab lõhnama, lisa väikesteks tükkideks lõigatud salveilehed ja sool.
15. Vala või-salvei kaste valmis peediravioolidele ja puista peale hakitud kreeka pähkleid.