Black Friday | 40 000+ toodet kuni 60% allahindlusega →
10 € teileRegistreerumineSisselogimineOstukorvMenu

Retsept: Galett spinati, šampinjonide ja munaga

Ana Maria Davidovic
Ana Maria Davidovic
Bonami Blogger

Kas teil on kunagi pannkooke üle jäänud? Mateja Delakordal on teile suurepärane idee, kuidas end järgmisel päeval hellitada.

4 inimese jaoks on vaja:

  • 300g šampinjone
  • supilusikatäis võid
  • 1 küüslauguküüs
  • 200g spinatit
  • sool, pipar ja muskaatpähkel
  • 4 pannkooki - võite kasutada ülejääke või küpsetada värskeid pannkooke
  • 4 muna
  • Cheddar juustu

Ettevalmistus:

  1. Soojendage ahi 200 kraadini, kuumutades ahju ülevalt ja altpoolt. Vooderdage küpsetuspaberiga küpsetusplaat.

  2. Lõigake seened ja röstige neid võis. Kui vesi on aurustunud, lisage pressitud küüslauk ja spinat. Maitsestage soolaga ja sega. Kui spinat on läbi keenud, maitsestage pipra ja muskaatpähklitega.

  3. Määrige köögiviljad pannkookide peale, kuid mitte kuni servadeni, sest hiljem tuleb pannkoogid kõigist neljast küljest keskosa suunas kokku voltida. Riputage peale riivitud juustu ja tehke täidise keskele augud munade jaoks.

  4. Küpsetage pannkooke, kuni munavalged on läbiküpsed, olenevalt ahjust kuskil 15-18 minutit.
Mateja serveerimisnõuanne: Need on parimad soojalt, kuid muljetavaldavad ka jahutatult.