Määri bundt-koogivorm rasvaga ja tolmuta jahuga. Kuumuta ahi 160 °C-ni. Kasuta köögikombaini, et kloppida munad koos suhkruga heledaks ja vahutavaks seguks. Lisa järk-järgult õli ja lõpuks piim. Sega põhjalikult.
Koori õun ja riivi see peene riiviga. Lisa riivitud õun munasegule.
Jälgi, et määrid ja tolmutad bundt-vormi korralikult. Ära kasuta võid, see kõrbeb liiga kergesti. Parem on searasv või muu 100%-line rasv. Lisaks jahule võid bundt-koogivormi raputada ka kookospähklit või muid pähkleid.
Sega teises kausis kõik ülejäänud kuivained. Lõpuks sega kuivad koostisosad munaseguga, et moodustuks ühtlane taigen.
Kalla taigen ettevalmistatud koogivormi ja pane see eelsoojendatud ahju. Küpseta kooki 160 kraadi juures umbes 40-45 minutit.
Koogi valmimist märkad selle "vetruva" ja tahke konsistentsi järgi. Küpsetamise lõpu poole proovi koogi sisse torgata puidust tikk. Kui kook on valmis, ei tohiks tikk olla märg ja taigen ei tohiks maitsta nagu jahu.
Unustage kuuma õhu käes küpsetamine. Tainas muutuks kuivaks. Pannkoogi vajab tavapärast küpsetamist ülevalt ja alt.
Kui oled küpsetanud, lase koogil veidi aega jahtuda ja siis keera see vormist välja.
Kui oled küpsetanud, lase koogil veidi aega jahtuda ja siis keera see vormist välja.Küpseta šokolaadiglasuur veevanni kohal. Lase šokolaad kindlas kausis üle potis veega sulatada ja sega seejärel koor sisse. Vala glasuur koogi peale ja lase enne serveerimist taheneda.
Ära lase bundtkookil enne väljapööramist täielikult jahtuda, sest muidu ei saa seda enam pannilt välja. Umbes 3 minutit pärast ahjust välja võtmist peaks olema piisav. See on ideaalne aeg, et tainas tõmbuks vormi külgedelt ära.
Fotografie: Kitchen Story