Valmistage krõbe pirukas või maitsev peekoni-sibula-kvits. Selles keraamilises pirukavormis paistab see enam kui hästi välja. Tänu oma ristkülikukujulisele kujule sobib see ka strudeli küpsetamiseks, mis saab täiusliku välimuse.
Lisaks on tänu käsitsi valmistatud tootmisele iga tükk tõeline originaal. See talub kergesti temperatuuri vahemikus -20 °C kuni +270 °C.
Margi kohta:
Prantsusmaa perefirma Emile Henry on tuntud nimi nende seas, kes on armunud küpsetamise ja toiduvalmistamise kunsti. Nende kõrge kvaliteediga käsitsi valmistatud keraamilised nõud annavad klassikalisele lõunasöögile uue näo. Alates 1848. aastast on nad toonud erakordse välimuse, mis muudab mitte ainult küpsetamise, vaid ka kaussides ja vormides serveerimise gurmee-elamuseks.
Keraamika on tänu spetsiaalsele tehnoloogiale löögi- ja kriimustuskindel, nii et saate hõlpsasti lõigata ja kasutada teravaid tööriistu. Kõik Emile Henry kalliskivid on ka Pesumasinas, mikrolaineahjus ja isegi sügavkülmikus kasutamiseks sobivad.
Igaühe parima koogi retsept on erinev, kuid kui tegemist on parima küpsetusvahendiga, Emile Henry võidab kõigi ekspertide seas.