Prantsusmaa kookide võlu peitub koogikoores. Seda on lihtne valmistada tavalise jahu, või, vähese suhkru ja külma vee abil. Tainas lastakse külmkapis puhata, rullitakse välja, pannakse vormi, torgatakse kahvliga läbi ja küpsetatakse keraamiliste ubadega kaalutud kujul. Gallia kuke maal täidetakse
kuumad koogid seejärel
viljade, koore või šokolaadikreemidega, kaunistatud puuviljade ja muude selle aadliku köögi hõrgutistega.
Salvata? Siis panustage Emile Henry vormi peale. Kvaliteetne keedunõu on pool võitu. Vormide värve saab siis hõlpsasti kombineerida ja täiendada näiteks ramekiinivormidega või jätta ühevärviliseks. See on teie otsustada.
Peale selle on tänu käsitsi valmistatud tootmisele iga tükk tõeline originaal. Need taluvad kergesti temperatuuri vahemikus -20 °C kuni +270 °C.
Margi kohta:
Prantsusmaa perefirma Emile Henry on tuntud nimi nende seas, kes on armunud küpsetamise ja toiduvalmistamise kunsti. Nende
kõrge kvaliteediga käsitsi valmistatud keraamilised nõud annavad klassikalisele lõunasöögile uue näo. Alates 1848. aastast on nad toonud erakordse välimuse, mis muudab mitte ainult küpsetamise, vaid ka kaussides ja vormides serveerimise gurmee-elamuseks.
Keraamika on tänu spetsiaalsele tehnoloogiale löögi- ja kriimustuskindel, nii et saate hõlpsasti lõigata ja kasutada teravaid tööriistu. Kõik Emile Henry kalliskivid on ka
Pesumasinas, mikrolaineahjus ja isegi sügavkülmikus kasutamiseks sobivad.
Igaühe parima koogi retsept on erinev, kuid kui tegemist on parima küpsetusvahendiga,
Emile Henry võidab kõigi ekspertide seas.